ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! - Θα αφήσει την Ελλάδα σε Κυριάκο και Τσίπρα ή θα τους πάρει σβάρνα όλους; - "Θα τρίβουν τα μάτια τους" προμηνύει ο Αντώναρος! Εκδηλώθηκε και ο Στυλιανίδης!

ΣΠΑΕΙ
0
Μετά την πρώτη απογοητευτική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, έρχεται πολύ κοντά πλέον το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, που θα φέρουν στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα προσπαθήσει να φτιάξει Συγκυβέρνηση με Ποτάμια και παραπόταμους, που θα πνίξουν την πατρίδα...

   Παράλληλα, μετά την ήττα, θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ ή θα παραιτηθεί από μόνος του από την Προεδρία  ο Αντώνης Σαμαράς...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
Έτσι θα ανοίξουν άμεσα οι εσωκομματικές διαδικασίες του Κεντροδεξιού κατακερματισμένου χώρου που ή θα περάσει στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον ετοιμάζουν πυρετωδώς και ο Νεοφιλελευθερισμός θα κάψει και τα τελευταία χλωρά φύλλα της χώρας ή θα ζωστεί τα άρματα ο Κώστας Καραμανλής και θα τους πάρει σβάρνα όλους, επανενώνοντας Έλληνες και Ελλάδα, σε μια δυνατή και αποφασιστική γροθιά!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Εκατομμύρια κόσμου περιμένουν από το 2009 αυτή την μεγάλη ώρα του δικαιωμένου Καραμανλή! Περιμένουν την μεγάλη ώρα της επιστροφής του από την "αυτοεξορία", μέσα σε μια Ελλάδα γεμάτη πληγές, που έχει καταστρέψει η Τρόικα και ο Γιωργάκης και θέλουν να αποτελειώσουν τώρα οι ξένοι ρίχνοντάς μας σε ακόμη χειρότερες μέρες και υποτέλειες...

ΜΑΡΣΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
Μέσα από το τουίτ του "μαρσάρει" σχετικά και ο μαχητικός Αντώναρος, ένα δυνατός και πιστός λέων "Αμφιπόλεως" που περιμένει εκεί κοντά στην Πρώτη, τον πρώτο να σηκωθεί και πάλι σαν και πρώτα, γράφοντας:
 Ναι, φαίνεται πως έρχεται η ώρα του Καραμανλή και θα τα τρίβουν όσοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ
Ο Κώστας Καραμανλής θα επιστρέψει πανηγυρικά, όπως ο Σαρκοζί στη Γαλλία! Κάτι που υπονόησε σαφέστατα και πάλι ο Αντώναρος πρόσφατα:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Μόλις εκδηλώθηκε σχετικά και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ανεβάζοντας στο τουίτερ του τη φωτογραφία του Καραμανλή που μπορεί να προσφέρει "σταθερότητα" και "ειλικρίνεια", όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά με νόημα:



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)