ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΑΡΤΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΑΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
Στα άκρα οδηγείται η κρίση με την Αλβανίατην οποία είχε προφητέψει μόνον ο Γέροντας Παΐσιος!
  Η Αλβανική Βουλή ψήφισε τον αυτοδιοικητικό διαμελισμό της Βορείου Ηπείρου, αλλοιώνοντας τον χάρτη των Δήμων και
συγχωνεύοντας αμιγώς ελληνικές μειονοτικές περιοχές με αλβανικές, για να μην εκλεγεί ποτέ ξανά Έλληνας Δήμαρχος, όπως π.χ. ο Μπολάνος, από την διεθνώς αναγνωρισμένη και αιωνίως πολεμουμένη Ελληνική Κοινότητα-Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου!

   "ΝΑΙ" ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΟ...
  Έτσι παρά την αντίδραση στην Αλβανική Βουλή του Έλληνα Αντιπροέδρου του Σώματος και Προέδρου ταυτόχρονα του ΚΕΑΔ (Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) Βαγγέλη Ντούλε, πέρασε ο Νόμος «Περί Εδαφικής και Διοικητικής Μεταρρύθμισης» με 88 ψήφους υπέρ, μία κατά του Ντούλε, μία αποχή του Βαγγέλη Τάβο, ενώ κατά απαράδεκτο και αχαρακτήριστο τρόπο υπερψήφισε ο Ανδρέας Μάρτος (φωτο) Έλληνας υποτίθεται Βουλευτής Τιράνων του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα... που συγκέντρωσε έτσι και την μεγάλη δυσαρέσκεια της Ομόνοιας!

   ...ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ...
   Ο Βαγγέλης Ντούλες, ζητά πλέον να γίνει Δημοψήφισμα στη Χειμάρρα, ένα Δημοψήφισμα που δεν αποκλείεται εάν εμποδιστεί άτσαλα, να γίνει τελικά μπούμεραγκ για τους Αλβανούς, διότι παραβιάζονται τα θεμελιώδη και ανθρώπινα δικαιώματα μιας διεθνώς αναγνωρισμένης Μειονότητας, με στόχο την εξαφάνιση, την φίμωση και τον τελικό ενταφιασμό της! Παρότι έχει ελευθερωθεί τρεις φορές από τον Ελλαδικό Στρατό και μία μόνη της, ενώ το Ζήτημά της εκκρεμεί επισήμως στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ των μεγάλων δυνάμεων νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Ρωσία-ΗΠΑ-Γαλλία-Αγγλία!
  Αναμένεται επίσης αποχώρηση του ΚΕΑΔ από την Κυβερνητική Συμμαχία Ράμα και η παραίτηση πολλών στελεχών του από την κρατική μηχανή!

   Γιατί ΑΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Και σε λίγο θα μιλούμε για μια ακόμη χαμένη πατρίδα... αποτέλεσμα αμέτρητων λαθών, διχόνοιας, Εφιαλτών και καταστροφικών δισταγμών ...

   Σημειώνεται πως την συζήτηση και ψηφοφορία στην Αλβανική Βουλή παρακολουθούσε αυτοπροσώπως ο Αμερικανός Πρέσβης... καθώς εκτός από τον ενδιαφέρον της Ουάσινγκτον, υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία της Ομογένειας των ΗΠΑ για το θέμα, ενώ παλαιότερα ο Μπιλ Κλίντον υπήρξε φίλος των Βορειοηπειρωτών, ενώ ο Μπους εχθρός...

   Υπενθυμίζεται τέλος ότι η Αθήνα πρόσφατα έδωσε εν λευκώ το πράσινο φως για την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε., χωρίς να απαιτήσει επίλυση του Βορειοηπειρωτικού ή εξασφάλιση τουλάχιστον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...
   Η παραλυμένη Αθήνα όμως δεν είναι η Ελλάδα...Η Ελλάδα είναι το τελευταίο κεραμίδι της Κορυτσάς, ο τάφος του Πατρο-Κοσμά, η αετοφωλιά του Καστριώτη, οι τάφοι των άταφων παλικαριών του ΄40, το Αργυρό το Κάστρο, οι Σαράντα Άγιοι, η φλόγα του Σπυρομήλιου, οι αετοί της Χειμάρρας, η Βασιλική!
 
   ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ: ΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ
Δείτε το συγκινητικό βίντεο των νέων παιδιών που  συγκλονίζει και αφυπνίζει

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)