ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ"! Αιφνιδιαστική παραίτηση-σεισμός του πρώην Υφ.Υγείας του Καραμανλή! Βίντεο

ΣΠΑΕΙ
0
Σεισμό στην ετοιμόρροπη Συγκυβέρνηση Σαμαρά προκάλεσε η αιφνιδιαστική παραίτηση από τη ΝΔ, του συνήθως μετρημένου πρώην Υφυπουργού Υγείας του Κώστα Καραμανλή Θανάση Γιαννόπουλου και κυρίως οι φλογερές δηλώσεις του για αλλαγή του Αρχηγού της ΝΔ την Κυριακή το βράδυ και
ανασύσταση της μεγάλης Κεντροδεξιάς!
Ο Γιαννόπουλος ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αλλά ήρθε τρίτος με 14,4% και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, επειδή η ΝΔ και ο Σαμαράς υποστήριξε τον Κώστα Μπακογιάννη (γιο της Ντόρας) και καταγγέλλει γι΄ αυτό το περιβάλλον Σαμαρά, ενώ αποκάλυψε ότι πιέζεται να στηρίξει στον δεύτερο γύρο τον Κώστα Μπακογιάννη... κάτι το οποίο όμως δεν θέλει!

   ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΔ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
"Διαφοροποιούμαι, δήλωσε στους δημοσιογράφους,  από όλη αυτή τη θέση Σαμαρά, Βενιζέλου και όλης της παρέας αυτής... Μετά τις Εκλογές την Κυριακή το βράδυ θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, η Κεντροδεξιά θα πάρει άλλο βηματισμό και εμείς επιδιώκουμε να έχουμε ένα άλλο πρόσωπο. Ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης; Θα είναι κάποιο. Δεν θα είναι πλέον ο Αντώνης ο Σαμαράς!
  ...Δεν θα είναι αυτό το πολιτικό καθεστώς που επικρατεί σήμερα. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει έναν άλλο βηματισμό. Ο βηματισμός αυτός που υπάρχει τώρα με τη συγκεκριμένη πολιτική και τα δεκανίκια που στηρίζουνε όλο τον Γερμανικό Άξονα πρέπει να σταματήσει"!
  
  Ο Γιαννόπουλος πάντως χαρακτήρισε τον εαυτό του "παραδοσιακό Νεοδημοκράτη από το 1974", πιστό στις αρχές του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή... Και αυτό τα λέει όλα για το ποιον Αρχηγό προσδοκά να ενώσει την Κεντροδεξιά από την Κυριακή το βράδυ...

   Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΖΑΠΠΕΙΟ & ΑΟΖ
  "Για μένα οι πολιτικοί δείκτες του ρολογιού μου σταμάτησαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ.
  Από τα σημεία τα κοστολογημένα και τις εξαγγελίες για ΑΟΖ και εξεταστικές επιτροπές και τόσα άλλα δεν μπορώ όπως και άλλα στελέχη της παράταξης να παραμένουμε απλοί και άβουλοι θεατές αυτών των εξελίξεων. Όλοι μας έχοντας ο καθένας μας μια μικρή ιστορία στην παράταξη αυτή ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε"!

   ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  "Παραμένω πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας από τον γενάρχη της Κ.Καραμανλή στις αρχές και θέσεις και ιδέες του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Δεν μπορώ όμως να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά και της παρέας του»!

Δείτε στο 10.14

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 

Η ΗΤΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΕΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)