"ΝΑΙ" ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ! ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ! ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ! ΡΩΣΙΚΑ ΣΟΥΧΟΪ ΣΚΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΤΑΝΚΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
  Αποφασισμένη να αγκαλιάσει με τη Ρωσική Σημαία την Κριμαία είναι η Μόσχα, που μετά την φυγάδευση Γιανουκόβιτς και την πλήρη κινητοποίηση των Ρωσικών
Ενόπλων Δυνάμεων, ενθαρρύνει πλέον και ανοιχτά σε Αυτοδιάθεση τους Ρωσόφωνους της Κριμαίας, με δήλωση στο Τουίτερ του επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων-της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Alexei Pushkov:
   "Αν η βούληση του λαού μπορεί να είναι μια πηγή δύναμης και αυτοδιάθεσης στο Κοσσυφοπέδιο και στο Κίεβο, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό και στην πλειοψηφία των ανθρώπων της Κριμαίας"!

   ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ - ΚΥΜΑΤΑ ΣΟΥΧΟΪ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 
   Εν τω μεταξύ πάνοπλη η Ρωσική Άρκτος έχει ολοκληρώσει ήδη την ετοιμότητα σε μέγιστο βαθμό, σαν να πρόκειται για πραγματική Κατάσταση Μάχης (άμεσο πόλεμο) και δείχνει τα νύχια της σε εχθρούς και φίλους και όποιον τυχόν έχει αντίρρηση για την Ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία!
   Ήδη από το πρωί οργώνουν Ρωσικά Σουχόι οργώνουν κατά κύματα τον ουρανό στα Ρωσο-Ουκρανικά Σύνορα, Άρματα Μάχης έχουν φορτωθεί σε τρένα και σπεύδουν στην μεθόριο, Ειδικές Δυνάμεις Αλεξιπτωτιστών είμαι μέσα στα αεροπλάνα για να πέσουν αστραπιαία μέσα στο "ουκρανικό έδαφος" και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δηλώνει:
   "Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται στη διεθνή σκηνή τα δικαιώματα των συμπατριωτών της, θα αντιδρά σθεναρά και ανυποχώρητα όταν αυτά θα παραβιάζονται"!
     ΣΠΑΕΙ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)