ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΪΝΔΑΝΑΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ! ΣΗΜΑ "SOS" ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

ΣΠΑΕΙ
0
Πληροφορίες Μυστικών Υπηρεσιών τρίτης χώρας, οι οποίες προέρχονται από στρατιωτικές πηγές στη Συρία, κάνουν λόγο για προετοιμασία μεγάλης επίθεσης των φανατικών Ισλαμιστών στη Σαϊνδανάγια και το περίφημο Μοναστήρι της Παναγιάς,
που είχε κτίσει ο Ιουστινιανός μετά από θαύμα της Θεοτόκου!

   Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρετώδη ετοιμασία 3.000 μαχητών του Ισλάμ που συνδέονται με ακραίες τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν εκεί αδρά χρηματοδοτούμενες σφάζοντας και λεηλατώντας, όπως η Αλ Κάιντα και Αλ Νούσρα, προκειμένου να εισβάλουν στην Συριακή πόλη της Παναγιάς Σαϊνδανάγια! 

   Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η Επιχείρηση ετοιμάζεται με διαταγή του επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας Πρίγκιπα Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν, ο οποίος υπηρέτησε επί 22 ολόκληρα χρόνια σαν Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ και αποτελεί τον υπ΄ αριθμόν 1 έμπιστο άνθρωπο της CIA στη Μέση Ανατολή!


   Η Σαϊνδανάγια, είναι δεύτερη μεγαλύτερη χριστιανική πόλη της Συρίας μετά τη Μααλούλα, στην οποία επιτέθηκαν οι Ισλαμιστές την προηγούμενη εβδομάδα, στοχοποιώντας το εκεί ιστορικό Ορθόδοξο Μοναστήρι της Αγίας Θέκλας και απαγάγοντας τις 12 Μοναχές!

   Το γιατί η Σαουδική Αραβία έχει στο μάτι ειδικά το Μοναστήρι της Παναγιάς Σαϊνδανάγια, Δείτε το ΕΔΩ

   Το γεγονός πάντως είναι ότι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός της Συρίας διατρέχει τεράστιο κίνδυνο, ενώ έχουν στοχοποιηθεί πλέον οι καθαρά Χριστιανικές πόλεις, γεγονός που φανερώνει ότι στο βάθος ετοιμάζεται ο νέος χάρτης της Συρίας, με εκτοπισμένους τους Χριστιανούς από τις εστίες τους, από Μοναστήρια ιστορικά, που άντεξαν και αντιμετώπισαν μέσα στους αιώνες δεκάδες κατακτητές, παραμένοντας όρθια και απροσκύνητα!
   Το ΣΠΑΕΙ δυστυχώς δικαιώνεται, γιατί από την πρώτη στιγμή ζήτησε την εμπλοκή της Ελλάδας για την υπεράσπιση αυτών των θεμελιωδών και ζωντανών Μνημείων μας, ενώ πρόσφατα προτείναμε και την συγκρότηση "Διορθόδοξης Δύναμης Δέλτα" για τις επιχειρήσεις υπεράσπισης και διαφύλαξης. Δύναμη όπου θα συμμετείχαν Ειδικές Δυνάμεις από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία και άλλες Ορθόδοξες χώρες...
   Όμως η Τρόικα φαίνεται δεν αφήνει και μάλιστα θέλει να κλείσει και τις Αμυντικές μας Βιομηχανίες... Αλλά την ψυχή μας δεν θα μπορέσει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)