ΜΕ ΤΟ "ΟΠΛΟ" ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ! - ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ "ΚΟΜΜΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΣΠΑΕΙ
0
  Με το "όπλο" παρά πόδα, πανέτοιμος για τη δημιουργία μεγάλου κόμματος εξουσίας, με ποιότητα και αληθινή πολιτική φαίνεται ο Βύρων Πολύδωρας, μέσα από συνεντεύξεις του σε Κυριακάτικες εφημερίδες!
 "Ανακουφισμένος" και"ελεύθερος"
δηλώνει στην "Δημοκρατία", αποκαλύπτει πως τον πλησιάζουν πολλοί για "συμπόρευση" και προειδοποιεί πως "θα σαρώσει τα πάντα το τσουνάμι" που έρχεται από τον λαό μας, τον οποίο και εξέφρασε με την θαρραλέα στάση του στη Βουλή και την ιστορική του ομιλία!



  Έτοιμος για την ίδρυση νέου κόμματος εμφανίζεται ο Βύρων Πολύδωρας και στη Real News, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου, που όπως γράψαμε στο ΣΠΑΕΙ, ζητά από τον Βύρωνα να τεθεί επικεφαλής νέου ανατρεπτικού κόμματος!
  «Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο»!

   Ο "μαύρος καβαλάρης" ξεκαθαρίζει ότι δεν  στοχεύσει σε ένα μικρό κόμμα σαν αυτά που υπάρχουν, αλλά σε ένα κόμμα με "μέγεθος", "ποσότητα" και "ποιότητα", τονίζοντας πως δεν πάει για "παράγκα":
   «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»!
  
   Ο "Στρατηγός Άνεμος" ρίχνει βαριές γροθιές στους συμβιβασμένους πολιτικούς και τα κόμματά τους, κατηγορώντας τους για "Εισπράκτορες της Τρόικας:
 «Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)