ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ LAW M72 ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΣΠΑΕΙ
0

  Μια αποκάλυψη που σοκάρει και μοιάζει με εφιάλτη! Στην επάνω φωτογραφία είναι ο "σωλήνας" που φωτογράφισε το Λιμενικό ως εύρημα στο οπλοστάσιο του Φουσκωτού, που πιάστηκε ανάμεσα σε Χίο και Οινούσσες, με προορισμό την Τουρκία.

   Το Λιμενικό όμως στην ανακοίνωσή του έκανε λόγο για ...όλμους! Ενώ όπως δείχνουν τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε, πρόκειται για ελαφρά, φορητά αντιαρματικά LAW M72 A2, ίδια ακριβώς με αυτά που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός και μάλιστα -τουλάχιστον παλαιότερα- υπήρχαν στη Χίο και χρησιμοποιούνταν στις ασκήσεις του Στρατού μας!

   Το LAW M72 A2 είναι όπλο μιας χρήσης. Δηλαδή μετά τη βολή - που γίνεται επ' ώμου - πετιέται με απλά λόγια και άρα είναι για ένα μόνο χτύπημα...


   Μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και μέσα σε σάκο ταξιδίου ή απλή σακούλα, καθώς συμπτυγμένο έχει μήκος μόλις 66 εκατοστά και βάρος 2,36 κιλά, είναι δηλαδή "πούπουλο"!

   Είναι ιδανικό για κοντινούς στόχους και τρυπάει χάλυβα 30 εκατοστών!

   Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "αριθμοί" των δύο κομματιών έχουν σβηστεί και ήδη ο Ελληνικός Στρατός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και κάνει φύλλο και φτερό τις αποθήκες οπλισμού για καταμέτρηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται όντως για ελληνικά αντιαρματικά!

   Γιατί εάν ήταν τουρκικά δεν θα τα έφερναν μέσα στην Ελλάδα, από τη στιγμή που ταξίδευαν προς Τουρκία!

  Ποιος είναι ο φόβος;
  "Να πρόκειται για κλαπέντα όπλα του Ελληνικού Στρατού, με τα οποία σχεδίαζαν κάποιοι "Κούρδοι" χτύπημα σε τουρκικό στόχο, για να ενοχοποιήσουν την Ελλάδα και να δημιουργηθεί Θερμό Επεισόδιο, ακόμη και Πόλεμος, ανάλογα με τον στόχο που θα χτυπούσαν"...

   Και τέτοιος στόχος θα ήταν φυσικά ο ίδιος ο ...

   Γιατί είναι φανερό ότι το LAW το χρειαζόταν κάποιοι για να χτυπήσουν θωρακισμένο αυτοκίνητο υψηλού (...) προσώπου, ώστε η ρουκέτα του όπλου να διαπεράσει χοντρή θωράκιση, καθώς ο χειριστής το στηρίζει στον ώμο του και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει στόχο από τα 200-250 μέτρα...

   Οι φωτογραφίες ταυτοποίησης που παρουσιάζουμε δημιουργούν ρίγος για το τι μπορεί να σχεδίαζαν κάποιοι σε βάρος της Ελλάδας:

στην επάνω ένα από τα δύο αντιαρματικά που βρέθηκαν στο φουσκωτό και στην κάτω πανομοιότυπο όπλο του Ελληνικού Στρατού!

   Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο ίδιος ο φυλακισμένος ηγέτης των Κούρδων Οκτσαλάν - μετά τη συμφωνία αποχώρησης των ανταρτών του PKK από την Τουρκία με αντάλλαγμα την Ειρήνη και ένα δυνατό "Δημοκρατικό Πακέτο" από πλευράς Ερντογάν προς όφελος των Κούρδων -  είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο κάποιας προβοκάτσιας που θα κατέστρεφε τη συμφωνία και θα ενοχοποιούσε και πάλι τους Κούρδους...

   Όμως εδώ πρόκειται για ενοχοποίηση της ίδιας της Ελλάδας!

ΣΠΑΕΙ
εξ/ακολουθήστε 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)